Yeni Çıkan Kitap: 13 Saat + 1 Ömür - HASAN SARAÇ

 
 
Selam! Bugün sizlere tanıtacağım kitap çok farklı. Romanımızın yazarı Hasan Saraç. Postiga Yayınlarından yeni çıkan kitabımızın yazım ve çıkış aşaması diğer kitaplardan oldukça farklı.
 
Bu roman okuyucuları ile birlikte yazıldı. Bu bir ortak roman, kitabın kapağında da bunu görebilirsiniz. Ortak romanın çıkış öyküsünü detaylı olarak Hasan Saraç'ın internet sitesinden okuyabilirsiniz.

Kısaca bahsetmem gerekirse 12 Kasım 2012 tarihinde Edebiyat Haber sitesinde Hasan Saraç'ın ortak romanının ilk bölümü yayınlandı. Toplam 12 bölümden oluşacak olan romanın diğer bölümleri okuyucu yorumları ile yönlenecekti. Onlarca kişiden yorum ve öneri aldı. Haftada iki bölüm olarak yayınlanan ortak roman 20 Ocak 2012 günü son bölümü yayınlandı ve yayın aşamasına geçti. Yazarımız Hasan Bey okuyucularından gelen yorum ve önerileri titizlikle değerlendirip, okuyucuları ile irtibatı bırakmadı.
 
Tahmin ettiğiniz gibi ortak romanın okuyucu ve yorumcularındanım. Bu eğlenceli tecrübeyi yaşamak gurur verici benim için. Hasan Bey kitabının ön yazısının içinde daha önce de belirttiği gibi biz yorumcuların isimlerini yazarak yayınladı. Kitabın farklı bir yeri var artık bizlerde.(Tüm ortak roman yorumcuları da aynı fikirdedir mutlaka). Tabi Hasan Bey imzalı birer kitap gönderdi bizlere. Kendisine tekrar bu deneyim için teşekkür ederim.
 
Kitabın edebiyat haber sitesindeki tüm yazıları için tıklayın
 
Kitabın ham halini okumak için tıklayın
 
İşte arka kapak yazısındann bir bölüm
 
Bir sabah uyandınız, kim olduğunuzu bilmiyorsunuz. Bir otel odasındasınız. Sizin için her şey yabancı. Görüntünüze şaşkınlıkla baktıktan sonra hatırlamaya çalışıyorsunuz. Hayır yok. Siz kendiniz için dünyadan yok olmuşsunuz. Okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz filmler yerli yerinde ama gerisi kapkaranlık
Sahi ne yaparsınız?..
 
 

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. ilginç ve heyecan verici bir çalışma olduğunu söyleyebilirim...

      Sil
  2. Merhabalar.Gerçekten güzel bir süreçti.Her pazartesi ve perşembe yayınlanan bölümü bekleyip yorum yapmak benim için de çok güzeldi.Ve roman bitip yayınlandığında adımı yorumcuların arasında görmekte ayrı bir keyifti...LALE BOLLUKCU ÖZKER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Benim için de heyecanlı bir bekleyiş idi. Yorum yapmak ve yaptığınız yorumlar doğrultusunda kitabın devam etmesi keyifliydi. Kitapta adımın geçmesi bambaşka bir heyecan idi.

      Sil

Yorum Gönder