İzmir Kitap Fuarı Alışverişim: 1


İzmir Kitap Fuarı'ndan aldığım kitaplar. İlk olarak Nemesis Kitap'dan aldiğım 3 adet kitapdan bahsedeyim. Nemesis Kitapda çok güzel kampanyalar vardı. Fuara özel 3 adet 20tl ve 3 adet 15tl kampanyaları mevcuttu. Bu 3 kitabı 20tl ye aldım. Üç kitapda macera sevenlere hitap ediyor. Kitaplarım arka kapak yazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.


AYIN KARANLIK YÜZÜ - John Sandford
Arka Kapak Yazısı

Karanlık, intikam isteyen bir bakıştan sızar,
Her şeyi siyaha boyar.
Kapılarını kapatarak kurtulamazsın!

Bir devrin bütün hesapları görülüyor gibiydi. Küçük kasabada vahşi cinayetlere kurban gidenlerin hepsi 70 yaşını geçmişti. Hepsinin gözleri, adeta geçmişte gördükleri şeyleri saklamalarının bedeli ödetilirmişçesine, iki kurşunla cezalandırılıyordu. Bir şey vardı bu cinayetlerde. Bir matematiği vardı bu ölümlerin. Uzun yıllar önce yaşanan bir olayın intikamı, o olaya karışmış herkesten alınıyor gibiydi.
Ama kim? Kim yapıyordu bunu?
Virgil Flowers, kasabada işlenen bu cinayetleri çözmek için çalışırken, geçmişte orada yaşanan her şeyi öğrenecekti. Katili bulmasını sağlayacak bu bilgiler onu da geçmişin bir parçası haline getirirken, bugünün kurbanı olmaktan koruyabilecek miydi?
Daha iyisi zor bulunur. Daily Telegraph


GÖLGELER KASABASI - Joy Fıeldıng
Arka Kapak Yazısı

Shadow Creek, gölgesinde ölümün pusuya yattığı bir kasaba
Kamp yapmayı seven birçok insanın yolu, Shadow Creekin müthiş doğasıyla çevrili kamp alanlarından geçmektedir. Kızı, arkadaşları ve ayrıldığı eşinin yeni sevgilisiyle kamp alanındaki çadırlardan birinde gecelemek zorunda kalan Valerie, hayatının en korkunç gecesini geçireceğinden habersizdir. Ormanın derinliklerinde saklanan katil gittikçe yaklaşmaktadır. Acımayacaktır. Çünkü daha öncekilere de acımamıştır.
Valerie, kızını ve arkadaşlarını, yaklaşan sondan kurtarabilecek mi?


ÖLMEK İÇİN KÖTÜ BİR GÜN - James Patterson;David Ellis
Arka Kapak Yazısı

Sevgi ve ihanet
Mutluluk ve esaret
İftira ve masumiyet

Zıt olan her şey Abbienin içinde bir arada yaşıyordu.


Abbie ve üç arkadaşı mutsuz evliliklerine ve tam olarak yolunda gitmeyen hayatlarına kısa da olsa bir ara verip uzaklaşmak için Monte Carloya tatile giderler. Küçük bir hafta sonu kaçamağıdır bu tatil; ve tam anlamıyla bir kaçamak gibi olması için gereken her şeyi yapmaya kararlıdırlar. Verilen bu karar, birçok çılgınlığı da beraberinde getirir. Geçirdikleri hareketli bir gecenin sabahında ise Abbie kendini tanımadığı bir yatta bulur. Etrafları polisler tarafından sarılmıştır. Daha ne olduğunu anlamadan tutuklanan Abbie ve arkadaşlarını hayatlarının en zorlu sınavı beklemektedir.

Yorumlar