2. Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Tur: Çikolata Tadında Hayat-Yorum


Evet, Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Turu'nun 2. Çikolata Tadında Hayat kitabının yorumuna geldi sıra. Turumuzun 4. gününde kitabın ilk yorumunu ben yapacağım. Öncelikle Altın Bilek Yayınevi'ne bize imkan tanıdığı için teşekkür ederiz.

Gelelim kitabımıza. Kitap keyifli bir romantik komedi tadında. Tabi bu benim fikrim. Hayatına yeniden yön vermeye çalışan genç bir kadının öyküsü. Hannah Amerika'da yaşayan genç bir kadındır. İşine son verilince hayatında boşluğa düşer. En yakın arkadaşı Stacy'nin fikrini benimser ve ülke değiştirerek yepyeni bir hayat kurmaya karar verir. Londra'ya gidecektir. Orada yeni bir iş ve yeni bir özel hayat onu beklemektedir. Hiç bir şey onun için kolay olmayacaktır.

Londra'da barda tanıştığı bir erkek sayesinde iş bulur. Mark bir organizasyon şirketinde yöneticidir. Şirkette işe başlayan Hannah'ın arkadaş çevresi de genişler. Amiri ile anlaşamamaları, Mark'ın evli çıkması, ilk organizasyon işinde büyük hatalar yapması onu çizgisinden döndürmez. Ah bir de aradığı aşkı bulsa...

Hannah'ın karşısına bir çok erkek çıkar. Hepsi için farklı duygular hisseder ama sadece birine aşık olur. Barry, Bay Potansiyel ya da Sam. Peki bu erkek kimdir? Acaba Londra'da istediği hayatı kuramayıp Amerika'ya geri mi dönecek? Yoksa bambaşka bir ülkeyi keşfetmeyi mi seçecek. Hepsi kitabımızın sayfalarında...

İlk satırlarda da belirttiğim gibi romantik komedi tadında farklı bir kitap. Şimdiye kadar okuduğum tarzlardan oldukça farklı. Ancak sıkılmadan okudum. Kitabın baş kahramanı Hannah'ın anlatımından yazılmış. Çoğunlukla diyaloglarda da onun iç sesine yer verilmiş. Yazarın okuduğum ilk kitabı, sizde yazarın diğer kitapları hakkında fikir edinmek istiyorsanız buraya, kitaptan alıntılar okumak istiyorsanız buraya tıklayın.
Kitabın ön okuması için ise tıklayın

Yeni bir blog turunda görüşmek üzere, keyifli okumalar...

Çekilişe katılmayı sakın unutmayın. Detaylar için buraya

Yorumlar