Kitap Yorumu: Kağıttan Kalpler - Courtney Walsh


Herkese Merhaba!

Arkadya Yayınları'na bu kitap ve aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz harika bir kırmızı kutu ve içindeki kağıttan kalpler için çok teşekkür ediyorum.  Tabi ki bir de bu kağıttan kalplerin birine yazılmış olan güzel not için.


Kağıttan Kalpler kitabı Courtney Walsh imzalı bir sevgi kitabı.  Kitabın kapağı için söylenecek söz çok fazla yok. Arkadya Yayınları kapak tasarımlarına ne kadar özen gösteriyor hepimiz biliyoruz. Bu kapak ta hem renkleri ile hem de ismine uygunluğu ile harika olmuş.


Kağıttan Kalpler kitabı nasıl desem, hani çok sevdiğiniz bir pasta vardır.  İşte o pasta o kadar güzel olmuştur ki ne çok tatlıdır ne de tadı azdır.  Yumuşacık bir keki vardır ve kreması ağzınızda erir. Geriye bıraktığı o muhteşem tat ise uzun süre ağzınızdaki etkisini kaybetmez. Bu kitabı bitirdiğimde de böyle yumuşacık ve etkili bir his kaldı içimde.

Kitabımız aslında Kağıttan Kalplerin hikayesini anlatıyor bizlere. Öyle bol aşk ve ihtiras dolu cümleler beklemeyin. Okuyucunun yüreğine dokunan bir sevgi var. Abigail, Aşıklar Parkı Kasabası 'nda yaşayan herkesin sevdiği ve kitapevi sahibi bir bayandır. Amacı diğer insanların ondan beklediği gibi evlenmek değil, kitabevini genişletmektir.  Bu amacına ulaşmak için çalışırken, kiracısı olduğu bina satılır.  Artık yeni ve uğraşması gereken bir bina sahibi vardır.

Ancak bir zarfın içinde bulduğu kağıttan kalpler ona bir umut olur. Bu kağıttan kalplerin gizemli sahipleri kimlerdir? Bu soru kafasını kurcalarken, kağıttan kalpler hayatını değiştirmeye başlar.

Abigail'in hayatı nasıl değişecektir? İstediği gibi kitabevini büyütebilecek midir? O yaşa kadar olan aşka bakış açısı değişecek midir? Bina sahibi ile olan mücadelesi ne sonuç verecektir? Anlatırken detaya girip büyüyü bozmak istemedim. O keyfi sizlere bıraktım.

Yüreğinizde yumuşacık bir his bırakacak olan bu kitabı okurken sade anlatımı sayesinde sayfaları çabucak çevireceksiniz. Arkadya Yayınları 'na böyle güzel bir kitap ile beni tanıştırdığı için tekrar teşekkür ederim.

Keyifli okumalar...

Yorumlar

  1. Çok güzel bir kitapmış ...
    Kitaplarla dolu bir bloğu olan bir blok yazarı olarak seni , yeni açtığım ve kitaplarımı sergilediğim instagram sayfama davet ediyorum.
    Desteğini bekliyorum zira çok fazla tavsiyeye ihtiyacım olacak.
    Şimdiden teşekkürler . Sevgiler.
    https://www.instagram.com/kitapci_lady/

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir kitaba benziyor, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bu kitabı nereden sipariş verdin? Yani yanındaki hediyelerle birlikte mesela eflatun kurdale kitabının yanında mektuplar varmış ama nereden sipariş vereceğini bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Arkadya Yayınları belirlediği bloggerlara kitabı ve yanındaki hediyeleri birlikte gönderdi.

      Sil

Yorum Gönder