Kitap Yorumu: Ölümsüz Ölüm - Nora ROBERTS


Merhaba! Bugün yine bir Nora Roberts kitabı var. Kitabımızın adı Ölümsüz Ölüm. Epsilon Yayıncılık tarafından 2005 yılında basılmış olan kitap, polisiye- macera ve Nora Roberts tutkunları için.

Nora Roberts'ın polisiye dizi kitaplarını severek okuyorum. Bu kitap da onlardan biri. Sonuna kadar merakla okuduğum bir kitap. Muhteşem polisimiz Eve yine bir cinayeti çözmek için kolları sıvamış. Bu sefer cinayet zanlısı en iyi arkadaşı Mavis. Öldürülen kişi Mavis'in sevgilisinin eski kız arkadaşı. İki kadın arasında şahit olunan bir kavga, savrulan tehditler. Mavis'i zanlı olarak ön plana çıkarıyor. Eve onun katil olduğuna inanmıyor. Araştırmasında objektif olmaya çalışıyor ama bu onun için çok zor.

Eve bu cinayet olayının peşindeyken aynı zamanda ne kadar zor gelse de düğün hazırlığını da yapmak zorunda. Nişanlısı yakışıklı Roarke bu konuda ona yardımcı, her konuda olduğu gibi. Çünkü onlar birbirine aşık. Roarke, Eve'ın üzülmemesi için Mavis'i soruşturma süresince evlerinde misafir ediyor. Hem düğün hazırlığı yapılıyor hem de Mavis gözönünde duruyor.

Eve araştırmaları sonucunda bir cinsel uyarıcının varlığını keşfediyor. Arkadaşının da bu uyarıcıdan almış olabileceğini, bu uyarıcının insan üzerindeki etkilerini araştırırken yepyeni sonuçlar elde ediyor. Uyarıcıyı Mavis'e kim verdi?  Mavis gerçekten katil mi? Ya Mavis'in sevgilisi?

Sürükleyici ve merakla okunabilecek kitap. Özellikle Nora Robetrs hayranları sizlere sesleniyorum...

İşte arka kapaktaki övgü:

En sevilen aşk ve gerilim romanıı yazarlarından olan Nora Roberts`ın tüm kitapları, herzaman en çok satan kitaplar listelerinin başkonuğu oldu.Konu seçimindeki titzliği, onu ortalama aşk romanı yazarlarının çok üstüne bir konuma taşıyor.Yazdığı kitaplarla 35 milyondan fazla okuyucuya ulaşmış olan N ora Roberts, Milwaukee Journal-Sentinel`in dediği gibi:
"Gittikçe daha iyi yazıyor."

Yorumlar