Kitap Yorumu: Deniz Feneri Koyu - Kimberley Freeman


Merhaba.

Öncelikle Arkadya Yayınlarına bu harika kitap ve yanındaki hediye için çok teşekkür ederim.

Deniz Feneri Koyu kitabı gerek kapağı ile gerekse konusu ile oldukça ilgi çekici bir kitap. Kimberley Freeman'ın kaleminden çıkmış, iki farklı zaman diliminde geçen bir roman

1901 ve 2011 yılları arasında gidip geliyorsunuz kitap da. Ama asla bu iki zaman dilimi karışmıyor kitabın içinde. Çünkü iki farklı kadın,  iki farklı hayat anlatılıyor kitapta. Peki bu hayatları kesiştiren neler oluyor, o da kitabın sayfalarında gizli.

Isabella, 1901 yılında eşinin de bulunduğu bir gemide seyahat ederken geminin batması sonucu kendi imkanları ile sahile çıkar. Deniz Feneri Koyu isimli bu sahilde, deniz fenerine sığınır. Ancak yanında çok önemli bir eşya taşımaktadır. Bu eşya onun eşinin ailesi tarafından aranmasının sebebidir. Isabella, bu eşyadan kurtulacak mıdır? Yoksa eşinin ailesi tarafından yakalanıp teslim etmek zorunda mı kalacaktır?

Libby, her koşulunu ve hayatındaki her insanı kabul ettiği sevgilisini kaybeder. Artık Paris'te kalmak istemediğini farkedip, Deniz Feneri Koyu'na gider. Burada 20 senedir görmediği kız kardeşi de vardır. Bununla birlikte sevgilisinin ölmeden önce ona aldığı bir hediye vardır. Libby, bu hediyeyi nasıl değerlendirecek? Kız kardeşi ile arasını düzeltebilecek mi?

Elinizden bırakamadan okunan bir kitap Deniz Feneri Koyu. Kimberley Freeman'ın usta kaleminden çıkmış keyifle okunan bir roman. Anlatım sade, ufak tefek basım hataları olsa da insanı pek rahatsız etmiyor.

Bir tek konu da yorum bekliyorum özellikle okuyanlardan tabi ki. Sayfa 450-453 arasında olan olay bana biraz tuhaf ve ilgisiz geldi. Yorumlarınızı bekliyorum...

Çok kısa sürede okuduğum halde hastalıklar yüzünden bir türlü oturup yorum yazamadım. Kusura bakmayın diyor ve...

Keyifli okumalar...

Yorumlar