Kitap Tanıtımı: Gölgeler Kasabası - Joy Fielding

Nemesis Kitap'tan gerilim sevenlere harika bir kitap. Konusunu okurken açıkcası merak ettim ve sizlerle de paylaşmak istedim. Kapağı kitap hakkında oldukça bilgi verici. Karanlık bir orman ve bir katil. Kapağındaki cümle de dikkat çekici "Ölümün gölgesi karanlığa düşer". Şimdi bu gerilim yüklü kitabı kısaca tanıyalım.
 
Kitap Adı: Gölgeler Kasabası
 
Yazar Adı: Joy Fielding
 
Yayınevi: Nemesis Kitap
 
Sayfa Sayısı: 352
 
Arka Kapak Yazısı

Shadow Creek, gölgesinde ölümün pusuya yattığı bir kasaba
Kamp yapmayı seven birçok insanın yolu, Shadow Creekin müthiş doğasıyla çevrili kamp alanlarından geçmektedir. Kızı, arkadaşları ve ayrıldığı eşinin yeni sevgilisiyle kamp alanındaki çadırlardan birinde gecelemek zorunda kalan Valerie, hayatının en korkunç gecesini geçireceğinden habersizdir. Ormanın derinliklerinde saklanan katil gittikçe yaklaşmaktadır. Acımayacaktır. Çünkü daha öncekilere de acımamıştır.
Valerie, kızını ve arkadaşlarını, yaklaşan sondan kurtarabilecek mi?

Yorumlar

  1. Gerçekten çok harika bir kitaba benziyor. Hemen alacağım ^_^ Bu arada bir online alışveriş mağazasından bu kitaba baktım ve konusunu içeriğini filan merak ettim ve buradan öğrenince almaya karar verdim. Ayrıca blogunu çok beğendim. Ben de kitap yazıyorum ve blogum var. Takip etmek istersen buradan ulaşabilirsin : http://iremvekitaplar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder