Etkinlik: Son Zamanlarda Herkese Önerdiğiniz Kitaplar


Herkese Merhaba!!!

Sonsuz Kitap Mutluluğu Blog Turu arkadaşlarımdan KitaptanBayan güzel bir etkinliğe katılmış. Etkinliğe katılmamız için davet göndermiş. Öncelikle kendisine çok teşekkür ederim.
Etkinliğin asıl sahibi ise Kristal Kitap

Gelelim etkinlik hakkında bilgilere. Aslında çok basit. Başlıktan da anladığınız üzere son zamanlarda herkese önerdiğiniz kitaplar ve bunlar hakkında kısa bilgi. Bu konu hakkında ilk düşündüğümde aklıma o kadar çok kitap geldi ki buraya sığmaz herhalde. Mesela Kristin Hannah , Debbie Macomber, Ayşe Kulin, Jale Demirdöğen kitapları ilk aklıma gelenler.

Ama sadece birkaç kitap üzerinde yoğunlaşırsak ortaya aşağıdaki gibi bir liste çıkar diye düşünüyorum. Aslında son zamanlarda değil de genel olarak önerdiğim kitaplardan sadece üç tanesi bu listede var...


 Kan Ağacı kitabı okurken beni etkileyen, bitirdikten sonra da uzun süre etkisinden çıkamadığım bir kitap. Jale Demirdöğen'i bu kitapla tanıdım ve diğer kitaplarını da aynı keyifle okudum. Tavsiye edeceğim kitapların arasında olan bu kitapla ilgili yorumumu buradan; kitabın ön okumasını ise buradan okuyabilirsiniz.


Kış Bahçesi kitabı ise Kristin Hannah'ın kitapları arasında hikayesi ile beni en çok etkileyen kitaptır. Anne ile kızları arasında yaşanan bu buruk hikayeyi gözyaşları içinde okumuştum. Tavsiye edeceğim kitaplarda adı ilk aklıma gelen kitaplardan biridir. Kitap hakkında yorumum için buraya; tıklayabilirsiniz.


Evet, gelelim Erebos kitabına. Bu kitap ise hikayesi ile insanı oldukça etkileyen okurken gerçekliği karşısında soru işaretleri içinde kaldığınız çarpıcı bir kitap. Sanal alemin insanları nasıl ele geçirdiğini, sanal alemin içinde gerçeği mi, yoksa gerçeğin içinde sanal alemimi yaşadığımızı sorgulatan etkileyici bir macera romanı. Tavsiye ettiğim bu roman hakkında yorumumu okumak için buraya ön okuması için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Hem Kan Ağacı hem de Kış Bahçesi en sevdiğim ve etkilendiğim kitaplardan. Gerçekten çok iyiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, çok iyi kitaplardır. Erebos kitabını da okumadıysanız tavsiye ederim.

      Sil
  2. Hepsini listeye aldım. Teşekkür ederim paylaşım için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder