4. Sonsuz Kitap Mutluluğ Blog Tur: Aşk Kanatları (Güneş Demirel) -Kitap Yorumu


Merhaba!

4. Blog turumuzun da geldik sonuna. Keyifle okuduğum bu kitabı sizlerle paylaşmak da çok keyifli olacak. Aslında çok fazla okumam aşk kitabı, beni takip edenler bilir. Ama Aşk Kanatları kitabını okurken hiç sıkılmadım. Öncelikle Güneş Demirel'in kalemini beğendiğimi söylemek isterim. Sonra da gelelim kitabımıza.

Aşk Kanatları, evet bir aşk romanı. Bade ile Kerem arasında daha okul yıllarında başlayan ve yıllarca süren bir aşk. Kerem oldukça çapkın, daldan dala konan bir genç olduğu için çevresine güven vermez. Bade, arkadaşı Gizem'in abisi olarak tanıştığı Kerem'i başlarda oldukça antipatik bulur. Fakat Gizem ile arkadaşlıkları ilerledikçe ve Kerem de Bade'ye önce inat uğruna takılmaya başlayınca işler değişir. İkisi de birbirine aşık olur. Hem de yıllarca bitmek bilmeyen bir aşkla bağlanırlar birbirlerine.


Aralarına, yıllar, yollar, kıskançlıklar, kavgalar girer ama onların aşkları asla tükenmez. Birbirlerinden ayrı kaldıkları zaman bile ortak noktaları Gizem sayesinde hayatları kesişir, birbirlerinin neler yaptıklarını öğrenirler. İsteseler bile kopamazlar, çünkü kopmamalıdırlar. Bade güven vermediği için uzak durmak ister Kerem'den ama yapamaz.

İşte böyle anlatıyor, Aşk Kanatları Bade ile Kerem'in aşkını. Aslında bu satırlara sığmaz kitabın sayfalarındaki yaşananlar,.. Okurken yaşamak gerek... Bu büyük aşk ne kadar sürecek? Bade ile Kerem hayatlarını birleştirecekler mi? Yoksa yaşadıkları her an bu aşkla ama ayrı mı yaşayacaklar? Tüm bunların cevabını bulmak için sayfaları hızlı hızlı çevireceğinizden eminim.

Benim keyifle okuduğum, sade diliyle okuyucuyu sıkmayan bir kitap Aşk Kanatları. Umarım siz de bu güzel kitabı keyifle okursunuz.

Keyifli okumalar...

Yorumlar