14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!!!

Her yıl 14 şubatta bir çok ülkede kutlanan sevgililer günü Valentine ismindeki bir din adamının ismiyle anılır. Aziz Valentine günü olarak da bilinen sevgililer günü ülkemizde de çiftlerin birbirlerine çiçek aldığı, hediye aldığı, sevgi kartları gönderdiği ve baş başa geçirdikleri bir gündür. 

Peki sadece 14 Şubat'ta mı hatırlıyorsunuz sevdiğinizi? 

Sadece 14 Şubat'ta mı çiçek alırsınız sevdiğinize?

14 Şubat'ta mı onu sevdiğinizi söylersiniz sadece?

Umarım bu soruların hepsine cevabınız "HAYIR" dır.

Çünkü ben sadece yılda bir günün sevginin gösterilmesi için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki bugünü elinizden geldiğince özel olarak kutlayabilirsiniz. Güzel ve şık bir hediye de sunabilirsiniz kendisine. Hediyenin pahalı olması da şart değil. En sevdiği bir çiçek, baş başa bir yemek, özel bir not ve onunla geçireceğiniz dakikalar.


Aslında bir yıl boyunca her gün yapabilirsiniz bunları. Hiç beklemediği bir zamanda çiçekle karşısına çıkmak, yoğun bir iş gününde ona gönderdiğiniz bir sevgi mesajı, sımsıkı sarılmak ve kulağına sevdiğinizi fısıldamak. Sevdiğinizi her an karşınızdakine hissettirmek. Çok zor değil "SENİ SEVİYORUM" demek, gözlerinin içine bakarak sevgi sözcüklerini söylemek. Hayatta severek ve sevilerek mutlu olursunuz. Hani derler ya elindekinin değerini kaybedince anlarsın diye. İşte sevmek de sevilmek de böyle bir şeydir. Bugün 14 Şubat özel bir gün ise, bugünden başlayarak sevdiklerinize gerçekten sevildiklerini hissettirin ki siz de sevildiğinizi hissedin.

Yüreğinizden sevgi, yanınızdan sevdikleriniz hiçbir zaman eksik olmasın!!!

Yorumlar