Minik Dev: SAMSUNG GALAXY S4 MINI


Bahsedeceğim telefon SAMSUNG GALAXY S4 MINI. Adında "MINI" olduğuna bakmayın özellikleri oldukça büyük. GALAXY S4'ün bir çok özelliğini taşıyor. Ancak ebatları daha küçük ve daha hafif. Ekonomik yönü ile de tercih edilen telefonlar arasında. Ekonomik yönü demişken size Turkcell Kontratlı tekliflerden bahsedeyim.



Turkcell Kontratlı tekliflerle telefon almak çok avantajlı. Hem bu muhteşem telefona sahip oluyorsunuz hem de telefonunuzla birlikte internet, konuşma ya da hepsi bir arada tekliflerinden birini seçme imkanınız oluyor. En önemlisi ise; yeni yasaya göre artık taksitli satılamayacak olan cep telefonlarını, Turkcell internet sitesindeki "tarifeli paketlerle" 24 ay taksitle, üstelik kredi kartı limitinizi doldurmadan da alabiliyorsunuz. Daha detaylı bilgi ve teklif seçenekleri için buraya tıklayın.

Çevremde GALAXY S4 MINI kullananlar olduğu için birebir inceleme fırsatı da buldum. Kullanımı oldukça kolay, görünümü de şık duruyor. Avucunuzun içinde tutmak ve taşımak çok rahat. Menüleri arasında geçiş karmaşık değil. İnternet hızı ve veri aktarımı gayet hızlı. Sosyal medya paylaşımlarınızı ve internet sayfalarındaki gezintilerinizi hiç takılmadan yapabilirsiniz.

Telefonumuz sadece 107 gram. 8.0 MP'lik arka kamerası ve 1.9 MP'lik ön kamerası ile oldukça kaliteli resimler çekmek mümkün. Çektiğiniz fotoğrafları ve görüntüleri de 4.3 inç'lik ekranında keyifle seyredebilirsiniz. Daha detaylı bilgiler için buraya tıklayın

Yazımın başında da belirttiğim gibi SAMSUNG GALAXY S4 ile arasında özellikler açısından çok fazla fark yok. Hatta radyo dinlemeyi sevenler için belirtmek isterim ki SAMSUNG GALAXY S4 MINI'nin radyo özelliği gibi bir artısı var. Kullananların belirttiğine göre, hem özellikleri açısından zengin hem de ekonomik yönden uygun olduğu için tercih edilen bir telefon olduğu. Benim fikrimi sorarsanız kullanımı kolay, taşıması rahat ve özellikleri ile ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir telefon olduğu. Teknolojiyi yanınızda taşıyın...

Yorumlar