Kitap Yorumu: Bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber

Merhaba. Debbie Macomber'ın yepyeni kitapları arka arkaya çıkarken bugün biraz nostalji yapalım dedim ve "Küçük Mucizeler Dükkanı" serisinin ikinci kitabı olan "Bir Yumak Mutluluk" kitabından bahsedelim istedim. Kitapları hızlı bir şekilde Türkçe'ye çevrilip piyasaya çıkan çok az yazar vardır herhalde en azından benim bildiğim. Bütün kitaplarını da keyifle okuyoruz yazarımızın, yetiştiğimiz kadarıyla :)



Bir Yumak Mutluluk dükkanında bir örme kursu daha açar Lydia. Kursa katılan yeni karakterlerle birlikte çorap öreceklerdir. Elise, Bethanne, Courtney hepsinin birbirinden farklı hayatları ve hayattan beklentileri vardır. Bu çorap örme kursu üç bayanın ve Lydia'nın hayatlarının kesişim noktası olur.

Mutluluk, sevgi, arkadaşlık, dostluk, azim yani hayatın bütün duygularının bulunduğu bu kitabı okurken bazen gülersiniz bazen de gözleriniz dolar ve ağlarsınız. Ama mutlaka okumalısınız. Debbie Macomber'ın kitaplarını sevmemin sebebi de bu galiba. Akıcı dilinin içinde bir hayat var yani bu karakterler hayatın içinde var. Kendimizden de parçalar bulabiliyoruz bazen. O yüzden merakla bir sonraki sayfayı çeviriyoruz ve bakıyoruz ki kitap bitmiş.

Sanırım Debbie Macomber hayranlarından okumayan kalmamıştır bu kitabı. Ama dediğim gibi biraz nostalji yapalım istedim. Keyifli okumalar dilerim herkese...

Yorumlar