Kitap Yorumu: Ödül - Julie Garwood

 
Uzun bir süredir kitap yorumu yapmadığımın farkındayım. Şu grip denen illet beni çok sarstı. Bir türlü kafamı toparlayıp da iki satır yazı yazamadım. Ama bugün umarım yazının sonunu getireceğim. Kısa olursa da kusura bakmayın...

Bugün uzun süre önce okuduğum ve sevdiğim yazarlardan olan Julie Garwood'un severek okuduğum "Ödül" isimli kitabından bahsedeceğim. Yazarın tarihi aşk romanları sevdiğim serilerden. Diğer kitaplarını da keyifle okumuştum.
 
Bu kitabında da nefretle başlayan ve aşkla biten bir macera var. Nicholaa, Norman soylularından biriyle evlenmek zorunda bırakılınca kendisine Baron Royce'u eş olarak seçer. Artık Nichoola, Royce'un ödülüdür. Bu dakikadan itibaren birbirlerine üstünlük taslamaya çalışan iki insanın aralarında filizlenmeye başlayan aşkı satır satır okursunuz.
 
Nichoola her ne kadar duygularını değil de mantığını ön planda tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Ondan etkilenen Royce ise üstünlüğün kendisinde olduğunu her an hatırlatmaya karalıdır.
 
Keyifle okunan bir tarihi aşk hikayesidir. Eğer yazarın diğer kitaplarını (Düğün,Sır, Fidye v.b) kitaplarını okuduysanız bu kitaptan da zevk alırsınız. Bazı bölümlerinde diğer kitaplardan benzer taraflar bulabilirsiniz ama bu sizi sıkmaz ve keyfinizi kaçırmaz. İyi okumalar... 

Yorumlar