Akıllı ve Eğlenceli: SAMSUNG GALAXY S4


Blogumu hayata geçirdikten sonra interneti ve sosyal medyayı daha aktif şekilde kullanmaya başladım. Tabi ki insan her an evinde bilgisayarın başında olamaz, özellikle çalışıyorsanız. Blogunuza gelen yorumları, takipçileri ve sosyal medyayı her an kontrol etmek zorundasınız. Bunun için de size gerekli olan en uygun cihaz akıllı bir telefondur. Araştırmalarım sonucunda benim ihtiyaçlarımı karşılayacak, şık görünümlü, taşıması kolay ve dayanıklı bir telefonu tercih ettim. SAMSUNG GALAXY S4



Öncelikle siz de bu telefonu almayı tercih ediyorsanız, Turkcell Kontratlı tekliflere gözatmanızı tavsiye ederim. Çünkü Turkcell Kontratlı tekliflerle telefon almak çok avantajlı. Hem bu muhteşem telefona sahip oluyorsunuz hem de telefonunuzla birlikte internet, konuşma ya da hepsi bir arada tekliflerinden birini seçme imkanınız oluyor. Her şeyden daha önemlisi ise 1 Şubat 2014'ten itibaren geçerli olan yeni yasaya göre cep telefonlarında taksitli satış sona erdi. Ancak Turkcell.com.tr'den tüm telefonları, tarifeli paketler ile kontratlı olarak 24 Ay vade ile alabiliyorsunuz. Taksitler faturaya yansıtıldığı için de kredi kartı limitiniz dolmuyor. Daha detaylı bilgi ve teklif seçenekleri için buraya tıklayın.

Yaklaşık 5 aydır SAMSUNG GALAXY S4'ü aktif olarak kullanıyorum. 5 inç'lik ekranı sayesinde internette ve sosyal medyada dolaşmak çok keyifli. Kullanışı rahat, menülere ulaşım kafanızı karıştırmıyor. Tasarım şık ve kaliteli.

13MP'lik kamerası ile fotoğraf çekmek çok keyifli. Aileniz ve sevdiklerinizle çektiğiniz fotoğrafları "Anı Albümü" özelliği sayesinde kategorilere ayırıp bir çok albüm oluşturma şansınız var. Hatta çektiğiniz fotoğrafları yüksek internet hızı sayesinde anında sosyal medya aracılığı ile sevdiklerinizle paylaşmanız mümkün.

"Akıllı Kaydırma", "Akıllı Duraklatma", "Temassız Kontrol" en çok kullandığım ve eğlenceli bulduğum özelliklerinden sadece bir kaçı. Hergün bambaşka özelliklerini keşfetmek çok keyifli. Taşıması da kullanması da çok kolay ve rahat olduğu için elimden bıraktığım söylenemez.

Ayrıca kamerasının özellikleri de o kadar fazla ki. 13MP'lik arka kamerası ve 2MP'lik ön kamerası ile muhteşem resimler çekebiliyorum. Fotoğraf çekim modu oldukça fazla sayıda. Otomatik, Gece, Spor, Panoramik, Sesli Fotoğraf, Dram, En İyi Yüz bunlardan birkaçı.

Tabi ki SAMSUNG GALAXY S4'ün özellikleri bu kadar değil. Hepsini buraya yazmak da mümkün değil. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için buraya tıklayın.  Kısacası, çevrenizde fark yaratmak istiyorsanız, ayrıca şık tasarımlı, kullanımı rahat, dayanıklı ve keyifli bir telefon istiyorsanız, SAMSUNG GALAXY S4'ü mutlaka alın.

Yorumlar

  1. S4 ablam almıştı. Kamerası dışında General Mobile'dan çok bir farkı yok. Ben daha sonra aldım, fiyatı da çok uygun. Benzer olsun ama daha uygun olsun diyenlere onu da tavsiye edebilirim (:

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, çok iyi geliyor kulağa özellikleri.

    YanıtlaSil
  3. Samsung Galaxy S4 kullanıcının beklentisini karşılıyor. Özellikleri, tasarımı çok güzel. Ben memnunum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder