Kitap Yorumu: Selindrella / Acilen Evlenmem Lazım - Ekin Atalar

Merhaba. Bugün Artemis Yayınları'ndan çıkan ve Ekin Atalar imzasını taşıyan bir kitaptan bahsedeceğim. Daha önce sizlere "Selindrella" isimli kitaptan bahsetmiştim. İşte bu kitap da Selin'in mecaralarının devam kitabı.

Bu kitabı okurken yüzünüzden gülümseme hiç mi hiç eksik olmayacak. Ekin Atalar bildiğiniz gibi çok sevilen gençlik dizilerinden biri olan Kavak Yelleri'nin senaristiydi. O diziyi de keyifle izliyordum. Kitaplarını almamın sebeplerinden biri de buydu.

Selin'in hayatı bazı aksilikler dışında gayet iyi gidiyordu. Ta ki en iyi arkadaşı eski sevgilisinin nikah davetiyesini getirene kadar. Selin birden altüst oldu. Eski sevgilisi Emre evleniyordu. Hemen kararını verdi ve Emre'den önce evlenmek için kolları sıvadı. Arkadaşı Dilara da ona yardım edecekti. Aslında plan Dilara'nındı. Beş Aşamalı Evlilik Planı. Selin bu evlilik planı ile sevgilisi Hakan ile evlenebilecek mi?

İşte bu komik macera böyle başladı. Başlarken amaçları her şeyin yolunda gitmesiydi. Tabi ki öyle olmadı. Eee Selin bu, nerede görülmüş her işinin yolunda gittiği. Hiç sıkılmadan okuyacağınız bir kitap. Selin'in maceraları sizi mutlaka gülümsetecek. Ben çok gülmüştüm okurken. Kafanızı dağıtacak keyifli ve okuması rahat bir kitap istiyorsanız tavsiye ederim. İyi okumalar...

Yorumlar

  1. Selinin salaklıklarını güldüm. İlk okul seviyesinde bir kitap ve yok arık bu kadarda olmaz denilir cinsten bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gülmek isteyenler için bir kitap :) Benim de yok artık dediğim yerler oldu :)

      Sil

Yorum Gönder