Grip Virüsü Bırak Artık Peşimizi :(


Merhaba. Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Çünkü ben günlerdir faranjit ve sinüzitle boğuşuyorum. O yüzdendir ki siz okuyucularımla 4 gündür bir paylaşımda bulunamadım. Hala iyileşmiş değilim ama ilaçlar biraz olsun iyi geldi galiba. İkl defa bilgisayarın başına oturmak zor gelmedi bugün.

Bu virüs umarım daha fazla yayılmadan çekip gider, yeter artık. Önce oğluşum bu virüsle tanıştı bizim evde. Ateşini düşürmek için sabahlara kadar uğraştım. Ama geniz akıntısı ve öksürük geçmek bilmiyor. Küçücük bedeniyle öksürürken öyle yüzü kızarıyor ki. Aynı olayları şimdi ben yaşıyorum. Nasıl bir öksürük krizidir ki bu. Ne içseniz ne yapsanız geçmiyor. Hasta olanlar beni daha iyi anlar :(

Haberlerde izledim hastanelerin acil servisleri doluymuş. Ateş, öksürük ve geniz akıntısı belirtileri. Ben de bir de baş ağrısı var. Özellikle çocukları ve yaşlıları çok etkiliyormuş. Bol C vitamini, hijyen ve kalabalık ortamlardan sakınmak (bunu yapmak çok zor) korunmanın yollarından.

Elinizden geldiğince kalabalık ortamlardan uzak durun bence ve çocuklarınızı uzak tutun. Onların hastalığı daha zor. O hastayken ben "sen hasta olacağına keşke ben olsaydım" derim hep ama küçüklerin bağışıklık sitemi daha zayıf olduğu için daha tehlikeli durumdalar. İşte benim tarafımda durumlar böyle. Hepinize sağlıklı günler dilerim kendinize dikkat edin.

Yorumlar

  1. Başak çook çook geçmiş olsun.
    İnşallah en kısa zamanda hep beraber atlatırsınız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülay. İnşallah biran önce iyileşmeyi umut ediyorum...

      Sil
  2. Geçmiş olsun :))
    Acil şifalar tatlım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder