Kitap Tanıtımı: Sessiz Kız - Tess Gerritsen

Tess Gerritsen'den yepyeni çarpıcı bir kitap daha Sessiz Kız. Associated Press'e göre bu kitap yazarın en iyi romanlarından biri. Kitabı kısaca tanıyalım.

Kitap Adı: Sessiz Kız

Yazar Adı: Tess Gerritsen

Yayınevi: Doğan Kitap

Sayfa Sayısı: 280

Arka Kapak Yazısı

Sessiz Kız Tess Gerritsenin en iyi romanlarından biri.
Associated Press

Bostondaki Çin Mahallesinde kesik bir el bulunur. Ardından bir binanın çatısında da elin sahibi. Simsiyah giyinmiş bir kadındır bu ve boğazı bir kılıçla kesilmiştir. Cesedin yanında bulunan susturuculu silah ise akla kiralık katil olasılığını getirmektedir.

Araştırmaları, Maura Isles ile Jane Rizzoliyi on dokuz yıl önce Çin Mahallesindeki bir restoranda yaşanan tüyler ürpertici bir katliama ve bu katliamla bağlantılı görünen kayıp kızlara götürür. Tanıklıklarına başvuramadıkları bu kızlardan biri, bütün olayların kilit noktasındadır ve söyleyecek çok şeyi vardır.

Nefes kesici Gerilim yüklü, heyecan dolu bir macera.
Times Record News

Yorumlar

  1. Muhteşem bir kitap.Yeni bitirdim.Kesinlikle okunması gereken bir kitap.Konusu o kadar etkileyici ki Tess Gerritsen bu kitapla muhteşem bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz okumadım ama en kısa zamanda okumayı düşünüyorum. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim...

      Sil
  2. Kitabi bitirir bitirmez tüm Tess bloglarina girip yorum atmaya basladim. Kesinlikle serinin en iyi kitabi diyebilirim. Sanki hikayeyi yasiyorsunuz.Tek kelimeyle mükemmeldi. Tess Gerritsen yine yapacagini yapmis. Sizlere yalnizca okumak düşer. Emin olun pişman olmayacaksiniz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder