Kitap Yorumu: Mutluluğun Öteki Yüzü - Sere Prince Halverson

Kitabın Adı: Mutluluğun Öteki Yüzü
 
Yazarın Adı: Sere Prince Halverson
 
Yayınevi: Arkadya Yayınları
 
Sayfa Sayısı: 392
 
Seyhan'dan Hayata Dair Güzellikler blogunun düzenlemiş olduğu çekilişten kazandığım Mutluluğun Öteki Yüzü kitabını okudum. Öncelikle söyleyebilirim ki kitabın kitap tasarımı çok güzel. İçinde de püsküllü bir ayracı var, çok hoş düşünülmüş. Arkadya Yayınlarına çok teşekkür ederiz.


Konusuna gelince; Ella, çocukları olmadığı için eşinden ayrılmış, hayatı Joe ve Joe'un ilk eşinden olan iki çocuğu ile kesişmiştir. Paige tarafından terkedilen bu üç kişilik aile Ella'ya çabuk alışmış ve çocuklar onu anneleri gibi sevmiştir. Mutlu ve huzurlu geçen 3 senenin ardından Joe bir deniz kazasında ölür. Paige cenazeye gelir ve tüm aile için can sıkıcı olaylar başlar.
 
Paige, çocuklarını geri almak için velayet davası açar. Ella, çocukları vermek istememektedir. Onları kendi çocukları gibi sever. Zaten Paige gittiğinde küçük Zach sadece çok küçük bebektir. Annesini hatırlamamaktadır bile. Ella ve Joe'un ailesi Paige'yi çocukları terk ettiği için sevmemektedir. İki anne arasında velayet savaşı başlar. Zach'ın geçirdiği küçük bir havuz kazası Paige ile ilgili tüm gerçekleri açığa çıkarır. Ella'ya çocukları ve kocasını neden terk ettiğini anlatır. Gerçekler açığa çıktıktan sonra iki anne ve aile birlik olurlar.
 
Sonunu tahmin edebildiğim bu kitabı okurken sürprizlerle de karşılaştım. Akıcı ve okuması zevkli olan bir kitaptı. Tavsiye ederim. İyi okumalar...


Yorumlar