Kitap Tanıtımı: PROJE: Ölümcül Virüs - Tess Gerritsen

Yine Tess Gerritse'den harika bir kitap daha. "PROJE: ÖLÜMCÜL VİRÜS" Önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak olan kitapta yine maximum gerilim. Kitabın tanıtımına bakalım.

Kitap Adı: PROJE: Ölümcül Virüs

Yazar Adı: Tess Gerritsen

Yayınevi: Martı Yayınları

Sayfa Sayısı: 340

Arka Kapak Yazısı

Her şey aydınlanacak; hayatta kalmayı başarırsak

Yağmurlu bir gecede yakın arkadaşıyla buluşmak üzere yola çıkan Cathynin yaşamı, aniden hayatına giren Victorla tamamen değişir. Arabasıyla çarptığı bu adam, önemli bir biyokimyagerdir ve insanlığı tehdit eden tehlikeli bir bilgiye sahiptir.

Bir kaza sonucunda yolları kesişen bu ikiliyi çetin bir kaçış ve kovalamaca beklemektedir, çünkü onlar, derin devletin acımasız hedefine ulaşmasındaki en büyük engeldir Cathy ve Victoru zor zamanlar beklemektedir.


YORUMLAR:

Gerilim romanlarının usta ismi Tess Gerritsen, hikâyenin her satırını muhteşem bir dille işlemiş.
Publishers Weekly

Tess Gerritsen hayranları, Proje: Ölümcül Virüste heyecan ve gerilimi birlikte yaşayacak, kendilerini soluksuz bir kovalamacanın tam ortasında bulacaklar.
Booklist

Herkesin hemfikir olduğu nokta Tess Gerritsenin gerilim türünde ustası olduğudur. Proje: Ölümcül Virüs de yazarın bu alandaki öncülüğünü kimseye kaptırmamakta kararlı olduğunu bir kez daha gösteriyor.
The New York Times

Yorumlar

  1. Bu ara o kadar çok kitap çıktı ki hangisini alacağımı şaşırdım artık ama bu haber süpermiş gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ben de okumaya yetişemiyorum malesef. O kadar güzel kitap çıktı ki. Ama Tess Gerritsen kaçmaz gerçekten :)

      Sil
  2. Tess'İn 4-5 kitabını okudum, sanırım kalan kitapları da zaman kaybetmeden almlıyım. dilinin akıcı olmasını seviyorum. kitabı elimden zorla brakıyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2 kitabını okudum ve çok beğendim diğer kitaplarını da okumak istiyorum

      Sil
  3. bu kitaplar seri halindemi?

    YanıtlaSil
  4. Ruhundaki zehirle yüzleş kitabı bi harika :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder