Kitap Yorumu: Düğün - Julie Garwood

Bugün yine Julie Garwood romanı anlatmak istedim. Kitabımızın ismi "DÜĞÜN" Yine bir İskoç askeri ve İngiliz Lady'sinin imkansız görünen ama gerçekleşen aşkı. Aslında pek aşk romanı okumayı sevmem ama Julie Garwood'un yazdığı tarihi aşk romanlarını seviyorum, keyifle de okuyorum.
 
Düğün kitabımız Lady Brenna ile Connor MacAlister arasındaki zoraki evlilikle başlıyor. Connor MacAlister babasının tuzağa düşürülerek öldürülmesini hiç bir zaman unutmamıştır. İntikam almak için zaman kollar. Connor, babasının öldürülmesi ile ilgili olduğunu düşündüğü MacNare'den intikam almak ister. İngiliz Baron Haynesworth'un kızıyla evleneceğini öğrenir ve kızı kaçırır. Yolda Brenna büyük sıkıntılar yaşar ve Connor'a direnir ancak sonuçsuz kalır. Connor, Brenna ile evlenir.

Brenna önceleri Connor'dan nefret eder. Ancak sonradan ikisi arasındaki sıcaklık ve aşk galip gelir. Eşinin intikam planlarını öğrenen Brenna, eşine destek olmaya karar verir. Akıcı anlatımıyla kitabın içinde sizi sürükleyen Julie Garwood'un bu kitabını da keyifle okuyacağınızdan eminim. İyi okumalar...
 
Arka Kapak Yazısı
 
Çocukken babası tuzağa düşürülerek öldürülen İskoç soylusu Connor MacAlister, içindeki intikam duygusunu hiç kaybetmemiş, babasının katilini bulmak hayatının amacı haline gelmiştir. Connor, babasının öldürülmesinde parmağı olduğunu düşündüğü, zalim McNare'e zarar vermek için, onunla evlenmek üzere yola çıkan İngiliz Baron Haynesworth'un kızı Brenna'yı kaçırır. Brenna sıradan bir İngiliz soylusu değildir. Kişilikli, adalet duygusu güçlü, kendine özgü bir kızdır. İngilizler'in vahşi kabul ettikleri dev gibi bir İskoçyalı olan Connor'la ciddi bir mücadeleye girişir ama sonunda boyun eğmek zorunda kalır.
Kitaplarının pek çoğu New York Times Bestseller listelerine giren Julie Garwood'un bu kitabını da soluk soluğa okuyacaksınız...

Yorumlar

  1. Uzun zaman önce okumuştum ve kitap da bana ait değildi. Kitabı alıp tekrar okumayı düşünüyorum. Hep kitaplığımda da bulunmuş olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel fikir. Bence de tekrar okunacak bir kitap.

      Sil
  2. Yanlış bilmiyorsam, bu bir seri değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet seri bildiğim kadarıyla diğer kitap Gelin.

      Sil
  3. Kitap çok güzel açıkçası bu kitabı arıyordum ve pdf sitelerinde dahi bulamadım. En son pdfkitapindirin.com sitesinde varmış okudum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder