HEP AŞK VARDI : Sandra BROWN


Merhaba! Bugün sizlerle "HEP AŞK VARDI" isimli romandan bahsetmek istiyorum. Martı yayınlarından çıkan kitabımızın yazarı Sandra Brown. Basım yılı 2012. Bu kitabı bir internet kitap satış sitesinin kargo ödeyenler listesinden görüp almıştım. Kitaplarımı alırken kargo öedememek için kargo ödeyen kitaplar listesine bakarken arka kapak yazısı dikkatimi çekmiş ve almıştım. Daha önce bu yazarın kitabını hiç okumamıştım. Ama iyiki de almışım.

Kitapta aşk, vicdan azabı, ölüm acısı, aşk acısı yani hayata dair herşey. Kitabın kahramanlarından Marcie çocukluğundan beri Chase'i sevmektedir. Ama hiç bir zaman bu aşkına karşılık alamamıştır. Chase evlenmiş ve mutlu bir evliliği vardır. Arkadaşlıkları asla bitmez, çünkü Marcie ondan uzaklaşamaz.

Bir gün Chase ve eşi ev almaya karar verir. Chase'in eşi hamiledir. Mutlulukları artacaktır. Chase, Marcie'e eşiyle birlikte eve bakmaya gitmesini rica eder. Yolda korkunç bir kaza meydana gelir ve Chase'in eşi kazada ölür. Marcie kendini suçlamaktadır. Hem Chase hem de Marcie'in hayatları alt üst olur.

Marcie zorlukların üstesinden gelerek sevdiği adamı hayata döndürmeyi başaracak mıdır? sürükleyici bir hikaye kesinlikle tavsiye ediyorum. Sandra Brown hayranlarının çok seveceğine eminim. Hatta çoğu okumuştur bile. Öyle değil mi? Tavsiye edeceğim bu kitabın arka kapağındaki övgü dolu sözlere gelince;

Sandra Brown, birinci sınıf bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
Associated Press

Sandra Brownun güçlü kaleminden harika bir kitap daha! Yazar, yarattığı karakterleri ölümsüzleştirmeye kararlı gibi görünüyor.
Publishers Weekly

Sandra Brown yine mükemmel bir iş çıkararak, merak uyandıran karakterlerin aşk ve gerilim yüklü hayatlarını çarpıcı bir dille kaleme
almayı başarmış.
Romantic Times

En az önceki kitaplarındaki kadar mükemmel ve etkileyici bir roman. Brown sizi kesinlikle hayal
kırıklığına uğratmayacak.
Booklist

Yorumlar