Kitap Yorumu: Yazgı - Julie Garwood



Merhaba! Bugün kitaplarını okumayı çok sevdiğim yazarlardan biri olan, Julie Garwood'un Yazgı kitabından bahsetmek istiyorum.

Kitabın Adı: Yazgı

Yazarın Adı: Julie Garwood

Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Sayfa Sayısı: 424

Julie Garwood'ın bu kitabını da yine çok beğenerek okudum. İskoç ve İngiliz düşmanlığının bir aşka dönüştüğü kitap çok sürükleyici. Baron Duncan Baron Louddon tarafından esir alınır ve soğuk kış gününde yarı çıplak vaziyette ölüme terkedilir. Zalim Louddon'ın güzel kız kardeşi Leydi Madelyne Baron'u kurtarır. Onu ısıtarak iyileştirir. Ancak, Baron kendisini yanında tutsak olarak götürür. Amacı, Louddon'dan intikam almaktır.

İntikam almak duygusu zamanla merhamete ve aşka dönüşür. Artık Baron canı pahasına da olsa Leydi'yi koruyacağına yemin eder. Leydi bu duruma karşı koyar. Ama sonunda Baron'un gücü, ona karşı gösterdiği sabır ve yakışıklılığına karşı koyamaz.

Julie Garwood'ın keyifle okuduğum romanlarından birisi. Birbirlerini seven ama bunu sonuna kadar kabul etmeyen iki insan ve gururları. Gücünü kabul ettirmeye çalışan bir Baron, karşısında ezilmemeye yemin etmiş gururlu bir Leydi. Keyifle okuyacağınız bir kitap. İyi okumalar...

Arka Kapak Yazısı

New York Times çok satanlar yazarı Julie Garwood'dan sürükleyici bir hikâye, kalbinizi ısıtacak karakterler...

Leydi Madelyne acımasız ağabeyi Baron Louddon'ın zalimce planlarının cezasını çekmektedir. Kurt olarak bilinen Baron Duncan intikam ateşiyle Louddon'ın arazisine adamlarını saldığında genç kızı esiri olarak kaçırır. Fakat bu mağrur güzeli tanıdıkça onu hayatı pahasına koruyacağına dair and içer. Zamanla her ikisi de birbirlerine karşı koyamazlar ancak Madelyne lordu gibi cesur ve bir kurt kadar güçlü bir şekilde onuru için mücadelesini sürdürmeye devam eder.

"Tek kelimeyle büyüleyici."
Romantic Times






Yorumlar