#Blogfırtınası Etkinliği 13. Gün


13. gün ve #blogfırtınası tüm hızıyla devam ediyor. 13. günün konusu eğlenceli ve keyifli. Şimdi önce konumuza bakalım neymiş?

Gün 13. Hep hayalini kurduğunuz evde yaşıyor olsanız nasıl bir şey olurdu onu yazın.

Hayalimi kurduğum evde yaşıyor olsaydım tabi ki çok güzel olurdu. Ama öncellikle temennim bu evde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşıyor olmam. Evim oldukça büyük olurdu. Hatta iki katlı bir evi tercih ederim. Önünde bir bahçesi olsun, birkaç ağaç ve çim kaplı. Bahçesinin bir köşesinde yazın misafirleri ağırlayabileyeceğim bir kamelyası olsun. Arkadaşlarımla bahar ve yaz mevsimlerinde hoş sohbetler edebileceğim büyüklükte olmasını tercih ederim.

Bahçesinden içeri girdiğinizde taş kaplı yol sizi evin içine götürmeli. Bu yolun sağında ve solunda mevsim çiçekleri size yol göstermeli. Sonra ilk katın tamamı cam olsun ki içimiz açılsın. Bembeyaz kapısından içeri girdiğinizde sizi geniş bir giriş karşılamalı. Sağ tarafınızda yemek odası var. Sol tarafınızda ise misafir odası. Yemek odasının içinden geçilen bembeyaz bir mutfak karşılasın sizi. İçinde en lezzetli yemeklerimi yaptığım mutfak.

Üst katında ise biri misafir odası olmak üzere üç tane yatak odası olsun. Her odada bir banyo harika olur. Yemek odamda dostlarıma, arkadaşlarıma güzel sofralar kurayım, misafir odasında hoş sohbetler yapayım...

 
Tabi ki bunların hepsi hayal ama insan hayal ettikçe yaşar değil mi? Evim nasıl olursa olsun, tüm sevdiklerim ve ailem hep yanımda olsun. Huzur, mutluluk ve sağlık evimden hiç ayrılmasın. Tabi ki hayallerim az da olsa gerçekleşsin ama :) Sizin de hayal ettiğiniz bir evde yaşamanız temennisi ile...

Yorumlar

  1. Sizin hayal eviniz de çok güzelmiş, umarım gerçek olur, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimizin hayalleri gerçek olur, teşekkürler...

      Sil

Yorum Gönder