#Blogfırtınası Etkinliği 20. Gün

 
Bugün 20. gün blogfırtınası devam ediyor. Bugün burçlarımızla ilgili yazıyoruz. Burcumuzla ilgili bir dünya oluşturuyoruz. İşte benim dünyam...

Gün 20. Burcunuzun özellikleriyle bir karakter veya bir dünya yaratın.

Çok uzaklarda bir ülke. Ülkenin adı "VİRGO" Duygularından çok mantıklarıyla karar verenlerin ülkesi. Her konuyu, her sözü ince eleyip sık dokuyanların ülkesi. Her yer tertemiz, düzgün, çünkü titiz insanların bulunduğu bir ülke. Bazen ufak konularda bile detaya girip boğulanların ülkesi.

Dışarıdan bu ülkeye misafir olarak gelen kişiler önce bu insanları çok soğuk bulurlarmış. Konuşulması, iletişim kurulması zor insanlar olduğunu düşünürler, çünkü görünüşleri öyleymiş. Ancak konuştukça, sohbet ettikçe içtenlikleri ortaya çıkıyormuş. Ama asla içli-dışlı olmazlarmış. Ne kadar samimi olurlarsa olsunlar insanlarla ilişkilerine belli bir mesafe koyarlarmış.

Çalışmayı çok sevdikleri için tembel görünüşlü insanlardan pek hoşlanmazlarmış. Bir de huyları varmış ki onları hayatları boyunca yorulmalarına sebep olurmuş. Başkalarına iş buyuramazlarmış, o yüzden her işi kendileri yaparlarmış.

Mantıkları, sayısal zekaları, titizlikleri ve inceleme özellikleri olduğu için bu ülkede özellikle; yazarlar, öğretmenler, matematikçiler, muhasebeciler, doktorlar, kütüphaneciler, reklamcılar, eleştirmenler, stilistler gibi inceleme, araştırma ve düzen işlerinin ağırlıklı olduğu işleri yapanlar varmış.

Hastalıkları genelde mide ve sinir sistemleri ile ilgili olurmuş. Doktorları bunun kötü huyları olan olayları kafalarında fazla kurup büyütmelerine ve detaylarla aşırı ilgilenmelerine yorarmış. Daha az detay derlermiş ama ne yapsınlar huyları bu değiştiremezlermiş.

Fazla gösterişi sevmedikleri için hayatları sade ve şık olurmuş. Gerek giysilerinde gerekse eşyalarıyla bunu farkettirirlermiş. Mükemmelliyetçilikleri ilişkilerinde zor beğenmelerine sebep olurmuş. Ama doğru insanı bulduklarına emin oldukları zamanda hayatları boyunca mutlu bir ilişki yaşarlarmış.

İşte böyleymiş "VİRGO" ülkesinde yaşayan insanlar. Diğer ülkelerdeki insanlarla da iyi geçinmeye çalışırlarmış. Tabi ki bazıları ile daha iyi geçinirlermiş. "VİRGO" ülkesi insanları soğuk görünüşlü olsalar bile , mantıkları duygularının önüne geçse bile dünyayı ve insanları çok seven kişilermiş...

Yorumlar