2013'e Veda Yazısı...


Güle güle 2013. Seni sevdiğimi söyleyemem. Sanırım sen de beni sevmedin. Yani anlaşamadık seninle. Seninle mutlu olamadım ben. Hep hüzünlü geçti günlerim. Gülen yüzünü göstermedin bana. Neden yaptın böyle. Halbuki çok umut bağlamıştım sana. 2013 gülecek bana demiştim ama gülmedin. Hiç mi güzel anlar olmadı, tabi ki oldu ama genel olarak güzel değildi.

Şimdi güzel olayları düşünüyorum da. Bu yıl olan güzelliklerden biri blogumu açmamdı. Güzel insanlar tanıdım, güzel bilgiler öğrendim. Yepyeni bir dünyada okuduklarımı ve yazdıklarımı paylaştım. Yılın son gününde de güzel anıları hatırlamak istiyorum.

 
Biraz karamsar bir başlangıç oldu ama içinden gelenleri yazdım. Çünkü 2013 yılı benim için güzel bir yıl değildi. Şimdi de 2014 geliyor ve ben umutluyum. Çift sayıları severim ve 2014'ün çok güzel olacağını düşünüyorum. Yepyeni güzellikler, sağlık, mutluluk ve şans getirecek hem bana hem de aileme, sevdiklerime. Umarım herkes için güzellikler getirir 2014. Sağlık, şans, mutluluk ve güzel olan ne varsa herkesi bulsun 2014'de ve hiç bırakmasın.

Yorumlar

  1. Tüm beklentilerinin gerçek olacağı bir yıl olsun Başak'cım. Pırıi pırıl şıkır şıkır gelsin, kolaylıklar getirsin...Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da mutlu yıllar dilerim. Tüm temennilerin için de teşekkür ederim. Umarım herkes için çok parlak bir yıl olur.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülay. Sana da mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim.

      Sil
  3. Merhaba Başak;
    2013 tam da senin söylediğin gibi, pek de iyi geçmedi. 2014 hepimizin yılı olsun, hepimize mutluluklar, barış dolu bir ülke ve hep gülümse getirsin. Mutlu seneler.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bu güzel dileklerin hepsi gerçekleşir. Teşekkürler. Size de mutlu seneler.

      Sil

Yorum Gönder