#Blogfırtınası Etkinliği 23. Gün

 
23. günde eğlenceli bir yazı ile karşınızdayım. Ben yazarken eğlendim, umarım siz de okurken eğlenirsiniz.

Gün 23. En sevdiğiniz kurgu karakterin günlüğüne yazdığı bir yazıyı yazın.

Sevgili günlük,

Benim en büyük düşmanım Tom'u artık sen de tanıyorsun. Zavallı kedicik Tom. Beni yakalamak için yıllardır uğraşıyor. Her seferinde de elinden kaçıyorum. Beni yakalamak için evin altını üstüne getiriyor. Aramızda kalsın ama dağınıklığın çoğunu ben yapıyorum ama evin sahibesi her seferinde Tom'a kızıyor. Hatta bugün ne olduğunu yazayım bak şimdi.

Ben evin mutfağına gizlice girmiş kahvaltı sofrasının üzerindeki kokusu taaa benim yuvama kadar gelen nefis görünümlü peynirden bir parça almak için adım adım ilerlerken, birden arkamda bir karartı gördüm. Kafamı çevirip baktığımda zavallı Tom karşımdaydı. Hızlı ve çevik davranarak elinden kurtuldum. Mutfağın içinde ben önde o arkada koşmaya başladık. Ben mutfak bankosunun üzerine çıktım ve bulduğum tavayı zavallı Tom'un yüzüne vurdum. Vurmamın şiddeti ile yere düştü. Onun sersemliğinden faydalanıp kaçmaya devam ettim.

Bu koşturmacanın içinde tabi ki mutfağın altı üstüne gelmişti. Kahvaltı masasının üzerindeki herşey yere devrilmiş, bankonun üzerindeki bir kaç tabak kırılmış ve ocağın üstündeki kaynaması için konulmuş süt ise dökülmüştü. Gürültümüze ev sahibesi geldiğinde ben hemen mutfak dolabının içine saklandım. Zavallı Tom ortada kalmış sahibesine bakıyordu. Tabi ki bütün azarı o işitmiş hatta kapı önüne konmuştu. Ben de bunu fırsat bilip koca bir parça peyniri kapıp evime götürdüm. Ama önce mutfak penceresinden zavallı Tom'a el sallayarak.

Evet sevgili günlük bugünlük bu kadar bakalım yarın neler olacak. Tom ile olan maceralarımı yazmaya devam edeceğim... Görüşmek üzere...

Yorumlar

  1. sanırım bir çoğumuzun severek izlediği bir karakter, onun ağzından konuşma okumak eğlenceli oldu. kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çocukluğumda en sevdiğim çizgi filmlerin arasındaydı. Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder