KÜÇÜK DÜŞLER BÜYÜK UMUTLAR

Bugünkü kitabımız çok yaklaşan yaz aylarına uygun eğlenceli bir kitap. Kitabımız Sonsuz Kitap’tan 2012 yılında piyasaya çıkmış. Yazarı Kim Gruenenfelder olan kitabımızın adı “Küçük Düşler Büyük Umutlar”.

Yaz gelmiş, havuz başında veya plajda güneşlenirken kitap okumak istiyorsunuz. İşte bu kitap tam size göre. Eğlenceli, zevkle okuyacağınız ve her sayfasında tebessüm edeceğiniz bir kitap. Bu kitabı almama kitabın kapağı sebep oldu desem yeridir. Görünce siz de hak vereceksiniz eminim. Gelelim kitabımıza.

Nicole evleniyor ve bir evlilik partisi hazırlıyor. Bu partide özel bir pasta hazırlıyor. Yirmi dört dilimden oluşan bu pastanın her diliminin içinde bir tılsım var. Bebek arabası, nişan yüzüğü, daktilo, para çantası gibi gerçekleşmesini istedikleri ve tabi ki eğlence içeren tılsımlar. Nicole pastayı hazırlarken kendine ve iki arkadaşına hangi tılsımların geleceğini oturma planına göre ayarlıyor yani hile yapıyor. Partinin ortasında tılsımlar pastadan çekiliyor ve sürpriz. Hile işe yaramıyor. Peki şimdi ne olacak? Tılsımlar gerçekleşecek mi? Özellikle Nicole ve iki arkadaşının istemediği tılsımlar hayatlarını nasıl değiştirecek?

Eğlenceli diyalogları ve esprileri ile size iyi vakit geçirtecek bir kitap. Ben bu kitabı okurken çok gülmüştüm… İşte arka kapak yazısından birkaç satır.

Bu kitap hayatınızı renklendirecek ve yüzünüzde kocaman bir gülümseme yaratacak. Son sayfaya gelmeyi hiç istemeyeceksiniz...

Küçük düşleri, büyük umutları ve dostlukları yeşertmeye çalışan hayatın içinden üç kadın ve onların inanılmaz hikayeleri...


 

Yorumlar

  1. Konusu gerçekten ilginç geldi. Bu kitabı alınacaklar listeme alacağım. Yazınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Ben de yorumunuz için teşekkür ederim. Kitabı beğeneceğinizi umuyorum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder