KLON


Bugün bir macera ve gerilim kitabı ile birlikteyiz. Kitabımız Koridor yayıncılıktan. 2011 yılında piyasaya çıkan kitabımızın yazarı Kevin Guilfoile. Beni kapağı ve özellikle arka kapak yazısı ile etkileyen bu kitabın adı “KLON”
Olay işlenen vahşi bir cinayet sonucunda bir DNA profesörünün inanılmaz hatta yer yer sizi dehşete düşürecek olaylara girmesinden oluşuyor. Öldürülen kişi profesörün kızı. Katilin peşine düşen profesör, bu cinayeti kendi mesleğini kullanarak çözmeye çalışıyor. Anlayacağınız gibi katili klonlama çalışmalarına giriyor. Kendisine tedavi amaçlı gelen bir çifte tüp bebek yöntemi ile kızının katilinin dnasından oluşan bir bebek dünyaya getirtiyor. Katilin yüzünü görmek için.
Bu hikayede masum olan bir aile. Çok istedikleri bebekleri dünyaya geliyor. Her şeyden habersiz ve mutlular. Peki bu mutlulukları ne kadar sürecek? Doktor peşlerini bırakacak mı? Dünyaya gelen bebek bir katilin genlerini taşırken normal bir çocuk olabilecek mi?
Akıcı anlatımıyla bu sürükleyici hikayenin içinde bulacaksınız kendinizi. Okuduğunuz her satırda sizi dehşete düşürecek bir roman. İşte arka kapaktaki övgü dolu sözler
 
Zekice kurgulanmış bir şaheser... Doğru ve yanlış, kader ve seçimlerimiz arasındaki farkı söyleyebilecek cesarete sahip eşine az rastlanır bir roman.Salon

Yılın en iyi kitaplarından biri.CrimeSpree Magazine

Hedefi on ikiden vuran bir kitap Guilfoile, şaşırtmacalı anlatımı ve benzersiz kurgusuyla okuyucuyu ters köşeye yatırıyor.New York Times
 
 
 

Yorumlar

  1. Normal çocuk olabilecek mi sorusu etkiledi beni gerçekten. :) Elimdekilerden sonra okumak lazım teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macera ve gerilim tarzındaki romanları seviyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederim... Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. Koridor yayınlarının kitaplarını hep merak etmişimdir, ama hiç denk gelip alamadım. Fakat yazınızı okuduktan sonra bunu baya merak ettim. Alınacaklar listesine eklenmiştir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Koridor yayınlarının kitaplarını beğenerek okurum. Size de iyi okumalar...

      Sil
  3. klonun devamı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu hakkında bilgim yok. Ancak devam kitabı çıkarsa buradan sizlerle paylaşırım. Teşekkürler...

      Sil

Yorum Gönder