KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI


Selam! Sizlere kitaplarını severek okuduğum bir yazarın kitabından bahsedeceğim. Yazarımız Debbie Macomber. Martı Yayınlarından çıkan bu kitabımızın yayın yılı 2012. Evet kitabımızın ismi “KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI”

Dört farklı insan, dört farklı hayat, tek bir amaç. Rengarenk yünlerin satıldığı küçük bir dükkanda hayatları kesişen dört insanın hem kendi içlerinde hem de birbirleri ile olan ilişkilerinde yaşadıklarını bazen gözü yaşlı, bazen gülerek bazen de düşünerek okuyacağınız bir roman. Akıcı anlatımıyla elinizden bırakamayacak, bir sonraki sayfayı merak ederek okuyacaksınız. İnsanların hayatlarındaki küçük mucizelerin sevgiyle, dostlukla ve azimle gerçekleştiğine şahit olacaksınız.
,
Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan ve birçok dile çevrilen Debbie Macomber, yürek ısıtan romanlarıyla şimdi de Türkiye'de... "Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim..." Hayatın içinden dört güçlü kadın... Küçük mucizeler, büyük umutlar Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye... Bu kitapta mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız!

Yorumlar

  1. Çok hoş bir kitaba yine çok hoş, sade bir özet. Tebrik ederim, kitap üzerine yazılar yazan 3-5 siteden biriside bu olmalı.İşiniz zor :)

    YanıtlaSil
  2. Blogumu ziyaret ettiğiniz ve övgü içeren yorumunuz ben teşekkür ederim. İyi günler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder